زیسان: با نزدیک شدن به فصل تابستان یکی از خورشهای خوشمزهای که میتوانید به لیست غذاهای هفتگیتان اضافه کنید، خورش بامیه است. این خورش خوشمزه و مجلسی یکی از خورشهای اصیل ایرانی است که هم برای ناهار یک روز معمولی و هم برای یک مهمانی میتوانید آن را طبخ کنید.
به گزارش زیسان، از آنجاییکه پختن خورش با گوشت قرمز وقتگیر است، در این مطلب طرز تهیه خورش بامیه با مرغ را به شما آموزش دادیم تا هر زمان که دلتان هوس یک خورش خوشمزه و آسان کرد، خورش بامیه را امتحان کنید که علاوه بر لذیذ بودن، سرشار از خاصیت است. در این مطلب از آشپزی زیسان با ما همراه باشید.
پیشنهاد: کاهش کلسترول و فشار خون، فقط با خوردن این ماده غذایی!
آنچه در این مطلب خواهید آموخت:
مرحله اول: سینه مرغ را بشویید و مکعبی خُرد کنید.
مرحله دوم: درون یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز داغ و ادویهها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید سپس همه مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود.
مرحله سوم: تکههای مرغ را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
مرحله چهارم: پس از این که مرغ کمی سرخ شد، حدود ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ با شعله ملایم چند دقیقه بپزد.
مرحله پنجم: در این مرحله باید بامیهها را تفت دهید. برای این کار بامیهها را بشویید و آنها را داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی بامیهها خارج شود سپس آنها را درون یک تابه با کره به مدت ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید.
*نکته: به هیچ عنوان سر و ته بامیه را جدا نکنید؛ جدا کردن سر و ته بامیه باعث لزج شدن خورش بامیه میشود.
مرحله ششم: وقتی مرغ کمی پخته شد بامیههای سرخ شده را به همراه گوجه گیلاسی و غوره یا آب غوره به تابه اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید خورش بامیه جا بیوفتد.
مرحله آخر: پس از گذشت ۳۰ دقیقه خورش بامیه خوشمزه شما آماده است. خورش بامیه را میتوانید با چلو سفید یا برنج کتهای و کمی سبزی تازه نوش جان کنید.
*طرز پخت: زهرا راستین