بامیه را جدی بگیرید! طرز تهیه خورش بامیه متفاوت با مرغ | این غذا پای ثابت سفره‌تان خواهد شد!

بامیه را جدی بگیرید! طرز تهیه خورش بامیه متفاوت با مرغ | این غذا پای ثابت سفره‌تان خواهد شد!
تصور عمومی را راجع به خورش بامیه کنار بگذارید و یک بار خورش بامیه را با این طرز تهیه طبخ کنید. قطعاً پس از چشیدنِ طعمش، این خورش پایه ثابت سفره شما خواهد شد. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش بامیه مجلسی و خوشمزه با مرغ را بخوانید.
کد خبر: ۲۱۸۹۸
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰

زی‌سان: با نزدیک شدن به فصل تابستان یکی از خورش‌های خوشمزه‌ای که می‌توانید به لیست غذا‌های هفتگی‌تان اضافه کنید، خورش بامیه است. این خورش خوشمزه و مجلسی یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که هم برای ناهار یک روز معمولی و هم برای یک مهمانی می‌توانید آن را طبخ کنید.

به گزارش زی‌سان، از آن‌جایی‌که پختن خورش با گوشت قرمز وقت‌گیر است، در این مطلب طرز تهیه خورش بامیه با مرغ را به شما آموزش دادیم تا هر زمان که دل‌تان هوس یک خورش خوشمزه و آسان کرد، خورش بامیه را امتحان کنید که علاوه بر لذیذ بودن، سرشار از خاصیت است. در این مطلب از آشپزی زی‌سان با ما همراه باشید.

بامیه را جدی بگیرید! طرز تهیه خورش بامیه متفاوت با مرغ | این غذا پای ثابت سفره‌تان خواهد شد!

پیشنهاد: کاهش کلسترول و فشار خون، فقط با خوردن این ماده غذایی!

آنچه در این مطلب خواهید آموخت:

  • مواد لازم خورش بامیه
  • مراحل پخت خورش بامیه
  • نکات پخت خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی و خوشمزه با مرغ

مراحل پخت خورش بامیه

مرحله اول: سینه مرغ را بشویید و مکعبی خُرد کنید.

مرحله دوم: درون یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز داغ و ادویه‌ها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید سپس همه مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود.

مرحله سوم: تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله چهارم: پس از این که مرغ کمی سرخ شد، حدود ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ با شعله ملایم چند دقیقه بپزد.

مرحله پنجم: در این مرحله باید بامیه‌ها را تفت دهید. برای این کار بامیه‌ها را بشویید و آنها را داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی بامیه‌ها خارج شود سپس آنها را درون یک تابه با کره به مدت ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید.

بامیه را جدی بگیرید! طرز تهیه خورش بامیه متفاوت با مرغ | این غذا پای ثابت سفره‌تان خواهد شد!

*نکته: به هیچ عنوان سر و ته بامیه را جدا نکنید؛ جدا کردن سر و ته بامیه باعث لزج شدن خورش بامیه می‌شود.

مرحله ششم: وقتی مرغ کمی پخته شد بامیه‌های سرخ شده را به همراه گوجه گیلاسی و غوره یا آب غوره به تابه اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید خورش بامیه جا بیوفتد.

مرحله آخر: پس از گذشت ۳۰ دقیقه خورش بامیه خوشمزه شما آماده است. خورش بامیه را می‌توانید با چلو سفید یا برنج کته‌ای و کمی سبزی تازه نوش جان کنید.

نکات پخت خورش بامیه

  • برای طعم بهتر، می‌توانید کمی عصاره مرغ نیز به این خورش اضافه کنید.
  • اگر گوجه گیلاسی در منزل نداشتید می‌توانید گوجه فرنگی را حلقه‌ای برش دهید و ۲۰ دقیقه آخر پخت، به خورش اضافه کنید.
  • اگر دوست داشتید خورش بامیه شما مجلسی و خوش‌رنگ شود می‌توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید.
  • دقت داشته باشید بامیه‌ای که برای خورش بامیه تهیه می‌کنید باید ریز باشد.
  • در تمام مدت پخت خورش بامیه، باید شعله گاز متوسط باشد، شعله زیاد باعث خراب شدن خورش و وا رفتن بامیه‌ها می‌شود.

 

*طرز پخت: زهرا راستین

سایر اخبار
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: